Česi otvorili fudbalsku ambasadu u Vroclavu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jun.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Česi otvorili fudbalsku ambasadu u Vroclavu

Na dan premijernog meča na EURU protiv reprezentacije Rusije, FS Češke je otvorio „Češku kuću“, koja će predstavljati „Fudbalsku ambasadu“ nacionalnog tima u Vroclavu.
Mesto ovog interesantnog predstavništva Čeha u Poljskoj biće u istorijskom Teatru Lalek , koji se nalazi blizu hotela gde je smeštena ta reprezentacija.
Malobrojni srećnici koji su bili pozvani na otvaranje „Ambasade“ imali su priliku da upoznaju nekadašnje zvezde češkog ali i svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbala – Pavela Nedveda, Karela Poborskog, Pavela Kuku i ostale članove generacije koja je igrala u finalu EP 1996. Prisutno je bilo i nekoliko legendi češkog sporta, kao što je trostruki olimpijski šampion, bacač koplja Jan Železni.
Nekadašnji igrač Juventusa, Pavel Nedved, koji je vodio glavnu reč na otvaranju „Ambasade“ o prvom protivniku Češke, rekao je sledeće:
Naša grupa biće neizvesna, ali mi imamo dobre šanse. Ako osvojimo tri boda protiv Rusije na otvaranju, možda izbegnemo situaciju da igramo u poslednjem kolu protiv Poljske za „goli“ život – dodao da je glavni favorit za titulu, nacionalni tim Nemačke.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.