Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Izvor: Danas, 26.Maj.2024, 23:32

Burna rasprava opozicionara u „Utisku nedelje“: Aleksić i Lazović tvrde da neće biti gore nego u decembru, Jovanović za bojkot

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u večerašnjem "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore. Predstavnici dela opozicije okupljene u koaliciji "Biram borbu" i koji će učestvovati na izborima 2. juna, Radomir Lazović i Miroslav Aleksić, tvrde da izborni uslovi nisu gori nego 17. decembra, dok Miloš Jovanović iz Nove Demokratske stranke Srbije smatra da su se mnoge stvari pogoršale od decembarskih izbora.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Burna rasprava Aleksića i Lazovića sa Jovanovićem oko bojkota izbora

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2024, 07:17

Pitanje bojkota predstojećih junskih izbora ili ne izazvalo je u "Utisku nedelje" burnu raspravu između opozicionara koji izlaze i koji ne izlaze na izbore.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.