Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRKUS: Prvo dobiješ pištolj u glavu, pa onda tužbu od kluba?!

Skandal koji je tresao fudbalsku Srbiju u februaru mesecu dobiće svoj nastavak na sudu, pošto nam iz Novog Pazara stiže vest da je klub tužio svog igrača kome su navijači uperili pištolj u glavu posle promašenog penala.

Žarko Udovičić je posle incidenta kada su mu navijači Novog Pazara uperili pištolj u glavu napustio ovaj klub, a onda ga i tužio, na šta je Superligaš, izgleda, odgovorio kontra-tužbom. Ovaj podatak veoma je kritikovao direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Superlige Srbije Vladimir Bulatović, koji je ovu tužbu ocenio kao neumesno i suprotno etičkom kodeksu ponašanja.
- Poštujući integritet ličnosti i principe fer pleja, rukovodstvo kluba je upućeno da sporni odnos sa igračem reši sporazumnim putem ili pred nadležnim organima Fudbalskog saveza Srbije – naveo je Bulatović u saopštenju povodom najavljene tužbe Novopazaraca.
Prethodno je ovaj postupak superligaškog kluba osudilo i Udruženje profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.
Podsetimo, Žarko Udovičić je na meču protiv Rada jedanaesterac pokušao da izvede popularnom ‘Panjenkom’, ali u tom nije uspeo, što je razljutilo navijače Novog Pazara. Po povratku u službene prostorije tima upala je grupa huligana koja je pištoljem uperenim u glavu igrača pretila da će ga ubiti ako još jednom pokuša slično izvođenje penala.
Udovičić je odmah napustio klub, glavom bez obzira, a onda i tužio Novi Pazar, na šta je očigledno uzvraćeno kontra-tužbom. Sa još uvek ne znamo zbog čega…
hotsport.rs       
The post CIRKUS: Prvo dobiješ pištolj u glavu, pa onda tužbu od kluba?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.