Izvor: Blic, 16.Maj.2024, 09:30

"OPERACIJA TRAJALA 5 SATI" Oglasila se direktorka bolnice u kojoj je Robert Fico, otkrila u kakvom stanju je slovački premijer

Lekari su tokom noći uspeli da stabilizuju stanje slovačkog premijera Roberta Fica posle jučerašnjeg atentata u gradu Handlovi, ali ono je i dalje teško, saopštila je danas direktorka bolnice u Banskoj Bistrici Mirijam Lapunikova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fico operisan posle atentata, stanje i dalje teško

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2024

Lekari u Banskoj Bistrici u centralnoj Slovačkoj noćas su pet sati operisali slovačkog premijera Roberta Fica koji je teško ranjen u jučerašnjem atentatu u mestu Handlova, a posle operacije premijer je i dalje u teškom stanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Fico u stabilnom, ali i dalje teškom stanju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Maj.2024

BRATISLAVA – Lekari su tokom noći uspeli da stabilizuju stanje slovačkog premijera Roberta Fica posle jučerašnjeg atentata u gradu Handlovi, ali ono je i dalje teško, saopštila je danas direktorka bolnice u Banskoj Bistrici Mirijam Lapunikova. Fico je hospitalizovan a dva lekarska tima operisala...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

BLOKIRANA BOLNICA U KOJOJ JE FICO Lekarima oduzeti telefoni, evo ko samo može da uđe: Slovački premijer ZA DLAKU IZBEGAO SMRT (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Maj.2024

Lekari su tokom noći uspeli da stabilizuju stanje premijera Roberta Fica, ali njegovo stanje je i dalje ozbiljno, objavila je u četvrtak direktorka bolnice u Banskoj Bistrici Miriam Lapunikova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.