Anabel je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2024, 09:19

Anabel je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO)

Anabela Atijas je prošla kroz pakao zbog svog partnera Andreja ali je odlučila da stane uz njega i pokuša da se bori za tu ljubav. Danas smatra, vredelo je!
Porodica Đogani često je na meti medijske pažnje zbog raznih događaja, a poslednji u nizu je skandal koji je izazvao suprug Lune Đogani, Marko Miljković. On je uhapšen zbog izazivanja nereda u njihovoj zgradi, gde par živi, i zadržan je u pritvoru. Videlo se kako Jutjubera i bivšeg di džej, s lisicama na rukama, prati policija do Urgentnog centra, a kasnije je prebačen u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević".
Lunina majka Anabela odbila je da komentariše neprijatnosti kroz koje prolazi njihova porodica, ali njihovi životi i dalje intrigiraju...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Anabela je prošla kroz pakao: Vredelo je! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2024

Anabela Atijas je prošla kroz pakao zbog svog partnera Andreja ali je odlučila da stane uz njega i pokuša da se bori za tu ljubav. Danas smatra, vredelo je!..Porodica Đogani često je na meti medijske pažnje zbog raznih događaja, a poslednji u nizu je skandal koji je izazvao suprug Lune Đogani,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.