Arsen(al) ruši klupski rekord - 50 miliona funti za Benzemu?

Izvor: RTS, 24.Avg.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen(al) ruši klupski rekord - 50 miliona funti za Benzemu?

Za Karima Benzemu Arsenal sprema 50 miliona Funti, ali on insistira na ostanku u Realu. Svetski karling kongres u Beogradu od 2. do 5. septembra.
11.00 - Engleski fudbalski klub Arsenal mogao bi u finišu prelaznog roka da dobije veliko pojačanje, napadača Reala Karima Benzeme u transferu vrednom 50 miliona funti, tvrdi Dejli Mejl.

Ukoliko Benzema pređe na Emirate to bi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najskuplji transfer u istoriji Arsenala, a rekord sa 42 miliona funti trenutno drži igrač koji je došao upravo iz Reala - Mesut Ozil.
Kako engleski list eksluzivno saznaje, Real je spreman da se odrekne Benzeme ukoliko Arsenal u naredna dva dana izdvoji pomenutu cifru, iako francuski fudbaler insistira na ostanku u Madridu.
Benzema je za šest sezona u Realu odigrao 281 utakmicu i postigao 133 gola, nakon što je došao iz matičnog Liona.
Sa kraljevskim klubom osvojio je titulu Primere, Ligu šampiona, dva Kupa kralja, Superkup Evrope i Španije, kao i Svetsko klupsko prvenstvo.
10.00 - Četvrti kongres Svetske karling federacije u organizaciji VCF, Nacionalnog saveza za karling Srbije, Saveza za karling Beograda i agencije DMC Vekol biće održan od 2. do 5. septembra u beogradskom hotelu "Kraun Plaza".
Svetska karling federacija ukazala je veliko poverenje Nacionalnom savezu za karling Srbije na čelu sa predsednikom Markom Stojanovićem, generalnim sekretarom Miodragom Kastratovicem i potpredsednicom Darom Gravarom, i na taj način im odala priznanje kao osnivacima ovog sporta u Srbiji za sav uloženi trud u prethodnim godinama.
Ovo će biti najposećeniji kongres Svetske karling federacija do sada jer će prisustvovati preko 140 delegata i gostiju iz 46 zemalja od ukupno 53 članice Svetske karling federacije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Arsen(al) ruši klupski rekord – 50 miliona funti za Benzemu?

Izvor: RTS, 24.Avg.2015

Za Karima Benzemu Arsenal sprema 50 miliona Funti, ali on insistira na ostanku u Realu. Svetski karling kongres u Beogradu od 2. do 5. septembra. . 12.30- Trener fudbalera Vest Hema Slaven Bilić izjavio je danas da je pod...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.