Ana Ivanović proslavila dve godine braka, a ovom fotografijom stavila je svima do znanja šta joj je najvažije u životu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović proslavila dve godine braka, a ovom fotografijom stavila je svima do znanja šta joj je najvažije u životu (FOTO)

Slika govori više od 1000 reči.

Za razliku od pompeznog venčanja u Veneciji, koje su pratili svi svetki mediji, bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švanjštajger, obeležili su dve godine braka skromnom proslavom u Čikagu.

Lovely evening stroll with my boys ? #Chicago ?? @bastianschweinsteiger

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << дана 12. Јул 2018. у 6:01 PDT

Par je rešio da u prvi plan istakne prave vrednosti, i svoje najveće bogatstvo, te je tako na društvenoj mreži Instagram postavio fotografiju iz šetnje sa sinom Lukom.

"Lepa večernja šetnja sa mojim momcima", napisala je Ana uz fotografiju.

Inače, par gleda da svaki trenutak provede u društvu svog mezimca, te često svoje pratioce na društvenim mrežama obraduju fotografijama iz zajedničkih šetnji.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

PRESLATKO! ŠVAJNI ČESTITAO ANI DVE GODINE BRAKA: Nemac na srpskom poslao poruku bivšoj teniserki (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Jul.2018

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger danas proslavljaju drugu godišnjicu braka.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.