Partizan poručio svojim navijačima: Birajmo – razum ili propast!

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan poručio svojim navijačima: Birajmo – razum ili propast!

Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače da ubuduće navijaju fer i sportski u tamičenjima pod okriljem Evropske fudbalske unije (UEFA), jer crno-belima preti još teža kazna od zatvaranja stadiona.
Kvota u MaxBetu na to da će Molde da eliminiše Partizan je 2.55.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Molimo sve naše navijače da sadržaje ovih brošura (istaknute na sajtu partizan.rs) pažljivo pregledaju i da ih ti sadržaji snažno upozore na još teže konsekvence od već pretrpljenih, koje bi mogle zadesiti vaš i naš FK Partizan, bude li neko od opisanih ponašanja i/ili isticanje nekog od opisanih znakova i simbola registrovano na nekoj od narednih evropskih utakmica Partizana i kao takvo prijavljeno UEFA – piše u saopštenju naslovljenom “Birajmo – razum ili propast”.
UEFA je kaznila Partizan sa dve utakmica bez prisustva publike zbog uvredljivih parola upućene rivalskom klubu, pa tako protiv Malatije nisu imali podršku s tribina, dok će protiv Moldea klub moći da bodre igrači do 14 godina i članovi srpskih škola fudbala.
– Naša je obaveza da poštujemo i prihvatimo svako slovo iz ovih brošura – ukoliko želimo da se takmičimo u fudbalskim nadmetanjima koje organizuje UEFA. Partizan itekako želi da učestvuje u UEFA takmičenjima, svake godine što duže to bolje, a to je i strateški, pa i egzistencijalno bitno za naš klub – dodaju u klubu.

The post Partizan poručio svojim navijačima: Birajmo – razum ili propast! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.