PRESUDA VEĆ DONETA Partizan ipak bez publike čeka Molde

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESUDA VEĆ DONETA Partizan ipak bez publike čeka Molde

Nada navijača Partizana da će sa tribina moći da gledaju meč protiv Moldea, sve je slabija. Još nije sasvim ugasla, ali informacije iz Niona uopšte nisu ohrabrujuće po crno-bele.
Na meču Derbi – Bristol Siti, naša kladionica nudi kvotu 5.70 za igru X-1.
Pošto je kažnjen dva meča bez publike, Partizan je u sedište UEFA poslao zahtev da se kazna makar ublaži. Potpredsednik crno-belih dr Vladimir Vuletić je jednom objavom na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tviteru sasvim precizno objasnio trenutnu situaciju.
– Inspektor UEFA A.G. Alkaraz pred današnju odluku o zahtevu FKP za privremenom suspenzijom odluke o kazni do okončanja žalbenog postupka, zahteva da se zahtev FKP odbije. Stay tuned – napisao je Vuletić.
Zvaničnici UEFA odluku po zahtevu Partizana treba da donesu do kraja dana. Partizan i Molde igraće prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope u četvrtak od 21 čas.

The post PRESUDA VEĆ DONETA Partizan ipak bez publike čeka Molde appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.