Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VULETIĆ ZA MAXBETSPORT: Tribine protiv Moldea neće biti prazne

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objavio je na društvenim  mrežama da neće biti publike u četvrtak protiv Moldea. Crno-beli igraju od 21 sat prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Partizan je kažnjen sa dva meča igranja pred praznim tribinama, ali su iz Humske uputili žalbu. Ovog utorka je stigao odgovor.
Od 21 igraju APOEL – Ajaks, a u kladionici MAxBet je kvota na pobedu gostiju 1.48.
UEFA jE odbila zahtev Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za privremenom suspenzijom prvostepene odluke do okončanja žalbenog postupka. Žalbeni postupak se nastavlja. Partizan je u ponedeljak poslao žalbu i čekamo ishod žalbenog postupka. Ostaje u domenu misterije kako će Partizan da nadoknadi ovu štetu ukoliko bi apelaciono veće donelo odluku o osbađanju Partizana od odgovornosti – rekao je Vuletić za Maxbetsport.
On ističe da će žalbeni postupak da se okonča u narednih deset dana. Naglasio je da je UEFA več usvojila zahteve nekih klubova.
Prošle godine je UEFA usvojila takve zahteve splitskom Hajduku i Crvenoj zvezdi. Razlog koji je bio naveden od strane ovih klubova odnosio se na započetu distribuciju karata za utakmicu koji je bio pod kaznom. Partizan tu mogućnost nije mogao da predloži, jer je prvostepena odluka doneta po skraćenom postupku u roku od 48 časova, a pre revanša sa Malatijom – rekao je Vuletić.
To znači da će tribine u Humskoj da budu prazne u četvrtak?
Neće. Partizan će aktivirati član 73 stav H disciplinskog pravilnika UEFA koji omogućava da besplatno na stadionu prisustvuju sva deca iz omladinske škole u pratnji svojih trenera. Evropska kuća fudbala nam je to odbrila – zaključio je potpredsednik crno-belih.

The post VULETIĆ ZA MAXBETSPORT: Tribine protiv Moldea neće biti prazne appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI UPUTILI APEL NAVIJAČIMA PARTIZANA: Iz Humske mole Grobare da se pridržavaju pravila iz brošure

Izvor: Kurir, 21.Avg.2019, 11:55

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da ubuduće navijaju fer i sportski u tamičenjima pod okriljem Evropske fudbalske unije (Uefa), jer crno-belima preti još teža kazna od zatvaranja stadiona.

Nastavak na Kurir...

SVE O MOLDEU Filipović za Maxbetsport skenirao Partizanovog rivala, prednosti Norvežana, slabe tačke…

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Crno-beli žele iskorak u Evropi u odnosu na prošlu sezonu kada su u plej-ofu za Ligu Evrope poklekli lagano od turskog Bešiktaša. Dve prepreke je Partizan uspeo da prođe ovog leta, ali na redu je ona najteža. Put do grupne faze drugog po rangu evropskog takmičenja vodi preko Moldea, trenutno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.