FK Partizan - Vuletić doneo loše vesti, čeka se konačna odluka

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan - Vuletić doneo loše vesti, čeka se konačna odluka

Da li će Partizanova žalba biti definitivno odbijena?

Po svemu sudeći, UEFA će odbiti Partizanovu žalbu.

Ekipa Partizana kažnjena je sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama na svom stadionu u takmičenjima pod okriljem UEFA, nakon čega je usledila žalba pravnog tima crno-belih.

Ipak, nakon tvita Vladimira Vuletića, možemo reći da je Partizan daleko od uspeha nakon žalbe.

"Inspektor UEFA, A.G.Alacaraz, pred današnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odluku o zahtevu FKP za privremenom suspenzijom odluke o kazni do okončanja žalbenog postupka, zahteva da se zahtev FKP odbije. Stay tuned", objavio je Vladimir Vuletić na Tviteru.

Čekamo zvaničnu odluku od strane UEFA, ali ovo ne zvuči dobro...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESUDA VEĆ DONETA Partizan ipak bez publike čeka Molde

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Nada navijača Partizana da će sa tribina moći da gledaju meč protiv Moldea, sve je slabija. Još nije sasvim ugasla, ali informacije iz Niona uopšte nisu ohrabrujuće po crno-bele.. Na meču Derbi – Bristol Siti, naša kladionica nudi kvotu 5.70 za igru X-1.. Pošto je kažnjen dva meča bez...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.