KVALIFIKACIJE ZA LE Podvig Jermena, prošla Legija, Gimaraeš brojao do šest

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LE Podvig Jermena, prošla Legija, Gimaraeš brojao do šest

Legija, Gimaraeš i Ararat su prvi učesnici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. To je epilog prvih revanš mečeva trećeg kola drugog po rangu evropskog takmičenja.
Na meču Malatija – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 4.65 za igru 2-2.
Ararat je načinio podvig u Tbilisiju. Domaći Saburtalo je imao prednost iz prvog duela (2:1), gostima iz Jermenije bila je potrebna pobeda od dva gola razlike i dosegli su je golom u 67. minutu iz penala.
Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz Varšave igra krajnje neubedljivo ove sezone. U Atinu je došla posle 0:0 u prvoj utakmici, ali je neočekivano lako slavila nad Atromitosom. Asistent kod drugog gola bio je Crnogorac Marko Vešović, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.
Gimaraeš je protiv Venspilsa demonstrirao silu i u dva meča ostvario rezultat 9:0! Posle 3:0 u prvom duelu, Letonci su teško stradali u Portugaliji. Domaćin je brojao do šest.
KVALIFIKACIJE ZA LE, treće kolo, revanši
Atromitos (Grčka) – Legija (Poljska) 0:2 (0:1). Prvi meč 0:0.
(Stolarski 29, Gvilija 51)
Gimaraeš (Portugalija) – Ventspils (Letonija 6:0 (1:0). Prvi meč 3:0.
(Davidson 28, Rohinja 48, 58, Tešeira 79, Silva Sousa 80, Rodrigeš Pepe 86)
Saburtalo (Gruzija) – Ararat (Jermenija) 0:2 (0:1). Prvi meč 2:1.
(Kobjalko 10, Avetisjan 67. penal)

The post KVALIFIKACIJE ZA LE Podvig Jermena, prošla Legija, Gimaraeš brojao do šest appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

LE - Legija u plej-ofu, Gimaraešovih 6 komada, slavlje u Jermeniji!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Dalje idu Legija, Gimaraeš i Ararat...Legija je bez ikakvih problema uspela da slavi u Atini na Peristeri stadionu protiv Atromitosa i da sa sigurnih 0:2 prođe u narednu rundu Lige Evrope...Stolarski je u 29. minutu doveo goste u prednost nakon asistencije Gvilije, da bi početkom drugog poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.