MILETIĆ UOČI MEČA SA TURCIMA Biće presudno prvih 20 minuta

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILETIĆ UOČI MEČA SA TURCIMA Biće presudno prvih 20 minuta

Pred prvi susret sa turskim predstavnikom Malatijom, u Humskoj su strepeli da li će Nemanja Miletić uspeti da se oporavi posle povrede zgloba u meču protiv Mačve, samo četiri dana pred prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Sada u Partizanu brinu da li će Bojan Ostojić da “stane na noge” do četvrtka u 19 časova…
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na igru 0-2 u meču Malatija – Partizan.
Čitali smo da su fudbaleri Malatije izjavili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će da nam daju četiri gola.. Videćemo sve na terenu. Ne znam šta bi moglo da bude presudno, ali protivnik će morati da krene napred, jer je u zaostatku. Mislim da će biti presudno prvih 20 minuta – smatra Nemanja Miletić.
Partizan je prošle nedelje pokazao da ima recept za turskog predstavnika.
– Videli smo da možemo da igramo sa Malatijom. Pružićemo maksimum i u revanšu. U prvoj utakmici smo pokazali da smo bolja ekipa, to moramo da potvrdimo i u Turskoj, kako bismo prošli u plej-of – rekao je Miletić.
Utakmica Malatija – Partizan na programu je u četvrtak od 19.00 časova.

The post MILETIĆ UOČI MEČA SA TURCIMA Biće presudno prvih 20 minuta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LE Podvig Jermena, prošla Legija, Gimaraeš brojao do šest

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Legija, Gimaraeš i Ararat su prvi učesnici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. To je epilog prvih revanš mečeva trećeg kola drugog po rangu evropskog takmičenja.. Na meču Malatija – Partizan, naša kladionica nudi kvotu 4.65 za igru 2-2.. Ararat je načinio podvig u Tbilisiju. Domaći...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.