Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Napredak žestoko oštećen protiv Partizana? (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su odigrali loše prvo poluvreme protiv Napretka u Kruševcu, u 4. kolu Superlige. Domaća ekipa ih je iznenadila i borbenom igrom na sredini terena potpuno nadigrala.
Zasluženo su Kruševljani vodili sa 2:1, a taj rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Đuro Zec je u poslednjem minutu prvog dela odlično utrčao u prostor, gde je dobio pravovremenu loptu. Izbio je sam pred golmana Vladimira >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Stojkovića.
Taman kada je krenuo da šutne, Strahinja Pavlović je uspeo da se vrati i klizećim startom odnese loptu. Tražili su domaći fudbaleri penal, a da ga je dosudio arbitar Zoran Široki, morao bi i da isključi mladog štopera Partizana.
Nije penal za napredak. Ono je penalcina!!! Sramno je sta ne svira smrad za 3-1. I ovo je samo pocetak sezone u kojoj ce sve drzavne strukture uraditi sve sto mogu da partizan bude prvak.
— canevukicprebranac (@caneprebranac) August 11, 2019
Njegova procena je ipak bila da je start bio na loptu. Usporeni snimak baš i ne pokazuje da je bio u pravu.
Procenite sami, da li je Napredak oštećen za penal i crveni karton? Spornu situaciju možete videti na 50:45 na priloženom snimku.

Utakmica je na kraju završena rezultatom 2:2, te je Napredak osvojio svoj prvi bod u sezoni.


The post Da li je Napredak žestoko oštećen protiv Partizana? (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.