UŽIVO Napredak – Partizan 0:0, udaraju Ožegović na Ožegovića

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Napredak – Partizan 0:0, udaraju Ožegović na Ožegovića

Nisu imali fudbaleri Partizana previše vremena da uživaju u pobedi nad Malatijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Već u nedelju ih očekuje nova teška utakmica, protiv Napretka u Kruševcu.
Meč 4. kola Superlige počinje od 19 časova, a trener crno-belih Savo Milošević je izveo kombinovan sastav, bez Asana, Sadika i Sume.
Kruševljane napada u špicu Ognjen Ožegović, a interesantno, i Napredak će imati jednog igrača sa istim prezimenom. Za domaći tim igra Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ožegović.
Tekstualni prenos pratite uz Maxbetsport.
NAPREDAK – PARTIZAN 0:0
Stadion: Mladost
Sudija: Zoran Široki
Napredak: Milošević – Spremo, Pajović, Milovanović, Ćuković – Ožegović, Bjeloš – Eskić, Zec, Ivanović – Pavićević
Partizan: Stojković – Miletić, Vujačić, Pavlović, Brežančić – Smiljanić, Zdjelar – Tošić, Ivanović, Stevanović – Ožegović
TOK MEČA:
1′ – Počela je utakmica.

The post UŽIVO Napredak – Partizan 0:0, udaraju Ožegović na Ožegovića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GREŠKA U KORACIMA Savo, Partizan nema dva tima, kao Zvezda

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019

Da bi se kalkulisalo, treba da imaš bodovnu zalihu. Da bi se kombinovalo, treba da imaš dovoljan fond kvalitetnih igrača. Kad je Partizan u pitanju, pred meč u Kruševcu nije imao nikakvu prednost u bodovima, a još tokom meča se videlo da bi odluka trenera Save Miloševića o izvođenju kombinovanog...

Nastavak na 011vodič.com...

Milošević: Igrači su videli koliko mogu i da mogu još bolje

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 13:19

Trener crno belih Savo Milošević bio je gost Jutarnjeg programa u kome je opširno govorio o brojnim temama od jučerašnje utakmice i remija sa Napretkom do predstojećeg revanša sa Malatijom u borbi za plasman u Ligu Evrope. Milošević je posebno istakao da je tim u prvoj utakmici pokazao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.