Partizan gubi u Kruševcu, navijači traže Jaguara, ističu i ko najviše nedostaje! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan gubi u Kruševcu, navijači traže "Jaguara", ističu i ko najviše nedostaje! (TVITOVI) (video)

Fudbaleri Partizana nalaze se u zaostatku nakon prvih 45 minuta igre na stadionu "Mladost".

Savo Milošević je rešio da promeša karte, za sada mu se to ne isplaćuje, kako "crno-beli" gube od Napretka u Kruševcu rezultatom 2:1.

OVDE pogledajte sastave.

Poveli su fudbaleri Napretka u 11. minutu, lepa akcija domaće ekipe, Pavićević je proigrao Ivanovića, koji je rutinski savladao Stojkovića za 1:0.

Usledio je ekspresan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odgovor "crno-belih", dupli pas Brežančića i Ožegovića, levom beku je ostalo puno prostora, pa je efektnim udarcem zatresao mrežu Kruševljana za 1:1.

Uzbudljivo i u nastavku, Napredak je imao još dve prilike preko Ivanovića i Zeca, da bi domaći sastav stigao do nove prednosti u 29. minutu.

Ćuković je zavrnuo loptu na peterac, Ivanović brži od odbrane Partizana, postiže još jedan pogodak za 2:1.

Do kraja smo videli još jednu sjajnu priliku za Ivanovića, koji je mogao da kompletira het-trik u 41. minutu, ali je iz izgledne pozicije tukao tik pored gola.

Napredak je sačuvao prednost do kraja prvog dela igre, navijači traže Asana, a ističu i da su Ostojić i Šćekić nezamenjivi.

Golove i reakcije navijača pogledajte u nastavku.







Asano i Suma moraju početi drugo poluvreme. Ivanović vani, a možda ne bi bilo loše da Japanac uđe umesto Ožegovića. #FKP

— PitBull (@PitBullSM7) August 11, 2019

#FKP koliko fale Ostoja i Scekic u ekipi bez njih nema cvrstine i discipline pozadi

— Marko (@markoraski1997) August 11, 2019

Moramo biti svjesni da nemamo pravo na odmaranje pojedinih igrača, da nemamo mogucnosti da eksperimentišemo i da igramo prijateljske utakmice u ovoj cirkus ligi. #fkp #FKPartizan

— Strahinja Jakić (@StrahinjaJakic) August 11, 2019

Ova postava nije uigrana uopšte. #fkp #FKPartizan

— Strahinja Jakić (@StrahinjaJakic) August 11, 2019

#FKP Vujacic los nema kvalitet za Partizan

— Marko (@markoraski1997) August 11, 2019

Smiljanic kao rekreativac. #fkp

— Marko Djokic (@mare_djole) August 11, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan,   Savo Milošević,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Samo bod za Partizan u Kruševcu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

U okviru četvrtog kola Linglong Superlige, fudbaleri Partizana su gostovali na stadionu "Mladost"...Odlična igra Napretka u prvom delu, inicijativa Partizana u nastavku, na kraju podela bodova, meč u Kruševcu okončan je sa 2:2 (2:1)...Pretio je Ivanović domaćem sastavu u šestom minutu nakon centaršuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.