Viktor je pokazao koliki je pobednik ovim potezom prema sjajnom Rusu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor je pokazao koliki je pobednik ovim potezom prema sjajnom Rusu (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Rusije sa 1:0 u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je Viktor Troicki savladao Karena Hačanova 6:4, 6:7 (3:7), 6:3, 1:6, 7:6 (8:6).

Troicki je u punom niškom Čairu osvojio prvi poen na debiju novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << selektora Nenada Zimonjića posle maratonskog duela završenog nakon četiri i po sata velike borbe.

Ni ovaj meč srpskog tenisera nije mogao da prođe bez dugometražne drame, Troicki je propustio tri meč lopte pre taj-breka, a potom u istom nadoknadio 4:0 i spasao meč loptu za veliki trijumf.

Ujedno, Troicki se na pravi način revanširao protivniku za poraz u njihovom jedinom međusobnom meču, prošle godine u polufinalu turnira u kineskom Čengduu.

Koliko je Viktor bio pod utiskom neverovatne igre 20-godišnjeg Rusa, pokazao je time što je došao na njegovu polovinu terena, izgrlio ga i čestitao mu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) STRASTVENI POLJUBAC ZA POBEDU: Troicki otrčao u zagrljaj supruzi posle trijumfa u Čairu

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Troicki je posle maratona "slomio" Karena Hačanova 6:4, 6:7, 6:3, 1:6, 7:6..Kako je najavio, Viktor je i odjavio meč - poljupcem sa trudnom suprugom Aleksandrom, koja ga je bodrila u "Čairu"..Drugi reket Srbije je posle osvojene meč lopte otpozdravio publici, a onda otišao u zagrljaj Aleksandre..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.