VIDEO: Troicki psovao i vređao glavnog sudiju, Vimbldon u šoku!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Troicki psovao i vređao glavnog sudiju, Vimbldon u šoku!

Viktor Troicki je napravio od gotovog veresiju. Srpski teniser je izgubio gotovo dobijeni meč protiv Vaseka Pospišila u osmini finala Vimbldona, pošto je vodio 2:0 u setovima, a onda izgubio naredna tri.

Viktor je posle gubitka seta bio veoma nervozan, a na kraju je svoju frustraciju ispoljio javno i to na glavom sudiji Karlosu Ramosu u poslednjem gemu meča.

Sve se dogodilo pri rezultatu 30:0 za Pospišila koji je servirao, posle čega je Troicki zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čelendž, smatrajući da je bio aut. Međutim, arbitar u stolici je odbio njegov zahtev smatrajući da je to učinio suviše kasno, iako je uzviknuo odmah po završetku poena.

Rasprava sa sudijom nije urodila plodom i Pospišil je dobio tri meč lopte, a naš igrač nije mogao da se suzdrži pa je počeo da vređa sudiju na srpskom jeziku.

- Marš, đubre jedno! Marš - počeo je da viče Troicki, a u tom trenutku su svi na tribinama zaćutali i ostali zatečeni ovakvim njegovim ponašanjem.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NIJE MU TO TREBALO: Evo kako je Troicki izgubio živce i žestoko izvređao sudiju

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015

Srpski teniser je u poslednjem gemu na meču na servis Kanađanina pri vođstvu Pospišila 30:0 zatražio čelendž, ali ga nije dobio, što je nateralo Troickog da ospe paljbu po arbitru..LONDON - Drugorangirani srpski teniser Viktor Troicki zaustavljen je u osmini finala Vimbldona pošto je u pet setova...

Nastavak na Kurir...

VIĆA JE ‘MALO’ NERVOZAN: Troicki psovao sudiju, po srpski! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015

Igra Viktora Troickog u osmini finala Vimbldona se meže opisati rečima – od sjaja do očaja, pa još i gore od toga. Ne samo da je Srbin vodio sa 2: 0 u setovima i na kraju izgubio sa 3:2 očas posla, već se i žestoko posvađao sa sudijom, ostavivši publiku u Londonu u šoku.. . Troicki je od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.