Troicki o preokretu Pospišila: Servirao je sve bolje i bio agresivniji na kraju

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki o preokretu Pospišila: Servirao je sve bolje i bio agresivniji na kraju

Viktor Troicki čestitao je Vaseku Pospišilu na pobedi u osmini finala Vimbldona sa 6:4, 7:6(4), 4:6, 3:6, 3:6.

Viktor je imao dva seta prednosti, ali nije uspeo da ostvari istorijski uspeh i plasira se u četvrtfinale najvažnijeg grend slem turnira.

"Menjao je poziciju riterna, često se povlačio, zbog toga sam možda više rizikovao i forsirao servis. On je vraćao sve bolje i počeo da koristi šanse. Servirao je neverovatno, zato u završnici nisam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogo šansi za brejk.  Nije imao nezapamćen broj as poena, ali je imao odličan procenat prvog servisa, na kraju meča je bio agresivniji od mene", rekao je Troicki, a prenosi Eurosport.

Nervozni Troicki je pred kraj duela izgubio živce i neprimereno se poneo vređajući sudiju, nakon čega je Kanađanin obezbedio duel sa pobednikom meča Ivo Karlović - Endi Marej.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.