Uspešan start Troickog u Minhenu, sledi duel sa braniocem titule

Izvor: Blic, 30.Apr.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Troickog u Minhenu, sledi duel sa braniocem titule

Viktor Troicki uspešno je počeo takmičenje na turniru u Minhenu, pošto je u prvom kolu savladao domaćeg tenisera Matijasa Bahingera sa 6:3, 6:2.

Poveo je Bahinger, koji je prvi servirao, ali je prvom sledećom prilikom 14. nosilac turnira napravio brejk. Novi je bio za osvajanje seta, a do njega se došlo iz treće set lopte.

U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je viđen sličan scenario - posle uvodnog servisa, Troicki je napravio brejk, i meč je okončao novim iz prve meč lopte posle sat vremena igre.

U narednom kolu rival će mu biti Filip Kolšrajber, četvrti nosilac turnira i teniser koji je bio slobodan u prvoj rundi. On je i branilac titule, pošto je prethodne sezone u finalu pobedio Marina Čilića. Osvojio je trofej u Minhenu i 2007. godine, kada je u finalu poražen Mikail Južnji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troicki uspešan u Minhenu

Izvor: B92, 30.Apr.2013

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na turniru u Minhenu, pošto je u prvom kolu pobedio Nemca Matijasa Bakingera sa 6:3, 6:2...Troicki će u drugom kolu igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka, koji je bio bolji od Rusa Mihaila Južnog sa 6:4, 5:7, 6:4...Biće to njihov deseti susret,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.