Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje devojčice koja je otišla po svoju loptu

Izvor: VOA, 21.Apr.2023, 13:30

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje devojčice koja je otišla po svoju loptu

Muškarac iz Severne Karoline, optužen da je ranio šestogodišnju devojčicu i njene roditelje koji su otišli po košarkašku loptu koja se otkotrljala u njegovo dvorište, uhapšen je na Floridi, saopštile su vlasti. Nasilje je bilo poslednje u nizu pucnjava u SAD izazvanih naizgled trivijalnim okolnostima. Robert Luis Singlteri, star 24 godine, uhapšen je u oblasti oko Tampe. U pritvoru je bez kaucije i u petak će biti izveden pred sud. Šef policije okruga Gaston Stiven Zil rekao je da su nadležni tragali za Singlterijem koji je pobegao iz Gastonije u Severnoj Karolini. Bio je na uslovnoj slobodi, jer je napao ženu čekićem prošle godine, a sada je optužen za ubistva u pokušaju i posedovanje vatrenog oružja. Zil je odbio da kaže šta je izazvalo napad, uz objašnjenje da je istraga u toku. Međutim, komšija Džonatan Robertson rekao je da se napad dogodio nakon što su neka deca iz komšiluka otišla da pokupe košarkašku loptu koja se otkotrljala u dvorište Singlterija. Prema njegovim rečima, Singlteri je otišao po pištolj i počeo da puca, dok su roditelji mahnito pokušavali da odvedu svoju decu na sigurno. Šestogodišnju devojčicu Kinsli Vajt pogodio je metak u levi obraz i zbrinuta je u bolnici i puštena na kućno lečenje. Njen otac Džejmi Vajt, koji joj je pritrčao u pomoć, upucan je u leđa. Majka devojčice Ešli Hilderbrend pogođena je u lakat. Vlasti kažu da je Singletari takođe pucao u drugog čoveka, ali je promašio.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

KUDA IDE OVAJ SVET? Upucao devojčicu i njene roditelje zbog lopte koja je upala u njegovo dvorište (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023

Robert Luis Singletari, muškarac iz okruga Gaston, u bekstvu je nakon što je pucao na porodicu i još jednog komšiju nakon što se košarkaška lopta otkotrljala u njegovo dvorište...Muškarac iz Severne Karoline u SAD-u, koji je optužen da je upucao šestogodišnju devojčicu i njene roditelje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.