KUDA IDE OVAJ SVET? Upucao devojčicu i njene roditelje zbog lopte koja je upala u njegovo dvorište (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 14:26

KUDA IDE OVAJ SVET? Upucao devojčicu i njene roditelje zbog lopte koja je upala u njegovo dvorište (VIDEO)

Robert Luis Singletari, muškarac iz okruga Gaston, u bekstvu je nakon što je pucao na porodicu i još jednog komšiju nakon što se košarkaška lopta otkotrljala u njegovo dvorište.

Muškarac iz Severne Karoline u SAD-u, koji je optužen da je upucao šestogodišnju devojčicu i njene roditelje nakon što se njihova košarkaška lopta otkotrljala u njegovo dvorište, uhapšen je na Floridi.

Policija kaže da se Robert Luis Singltari (24) sinoć predao vlastima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tampi nakon dvodnevne potrage. Devojčica i njena majka su otpuštene iz bolnice, a otac je teško povređen, saopštila je policija.

Singltari se suočava s četiri tačke optužnice za pokušaj ubistva. Policija će ga takođe optužiti za dva napada smrtonosnim oružjem s namerom ubistva i za ilegalno posedovanje vatrenog oružja. Osumnjičeni je odranije poznat policiji jer je u decembru navodno maljem napao svoju devojku.

Komšija je rekao novinarima da je do pucnjave došlo nakon što se košarkaška lopta otkotrljala u dvorište osumnjičenog.

Lokalni stanovnici ispričali su američkim medijima da je osumnjičeni vikao na decu kada su otišla da uzmu loptu. Otac jednog deteta otišao je do vrata osumnjičenog i posvađao se s njim.

Policija je rekla da je osumnjičeni ušao u svoju kuću i izašao s pištoljem pre nego što je neselektivno pucao na komšije. Otac koji se posvađao sa Singltarijem nije povređen, rekle su komšije.

Devojčicu je deo metka pogodio u obraz, njena majka upucana je u lakat, a otac je s teškim povredama prebačen u bolnicu.

Šestogodišnjakinja je o pucnjavi govorila za lokalni kanal ABC.

 - Metak se odbio i prošao mi kroz obraz - rekla je devojčica. Dodala je da je njen otac ostao u bolnici u Šarloteu. Kaže da ima probušeno plućno krilo i oštećenu jetru kao i da je upucan u leđa.

- Igrali su košarku, a lopta se otkotrljala u njegovo dvorište. Otišli su po nju. Bilo je jednostavno ludo. Nismo to očekivali u milion godina. Nikada nismo očekivali da će neko pucati iz pištolja među svom tom decom - rekao je komšija Džonatan Robertson.

Ova pucnjava je još jedna u nizu u kojoj su učestvovali mladi Amerikanci za koje se navodi da su greškom prišli pogrešnoj osobi ili kući.

U Teksasu je 18-godišnja navijačica Pajton Vašington upucana i teško povređena u utorak nakon što je greškom ušla u pogrešan automobil na parkingu blizu Ostina. U Njujorku je 20-godišnja Kajlin Gilis upucana u subotu nakon što je njen prijatelj automobilom ušao u pogrešno dvorište, dok je prošlog četvrtka u Misuriju 16-godišnji Ralf Jarl upucan u glavu i ruku kada je pozvonio na vrata na pogrešnoj adresi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.