Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2024, 09:31

Šta kaže čovek koji je u stopu pratio Topića

Prošle večeri održano je žrebanje nakon čega je bilo poznato sa kojih će pozicija birati timovi na predstojećem NBA draftu.
Tu čast da izaberu prvog pika na draftu imaće Atalnta Houksi, dok je najbolje prošala ekipa San Antonio Sparsa koja je tokom drafta Paskala Sijakama iz Toronto Reptorsa dobila priliku da zauzme mesto tima iz Teksasa i tako će moći da odaberu čak dvojicu igrača od prvih 10 na predstojećem biranju talenata.
Stoga, ako se i uzme u obzir da je Nikola Topić profil igrača koji bi bio neophodan Gregu Popoviču, on ima velike šanse da završi u San Antoniju. Međutim, prema predikcijama skauta Džonatana Givonija koji je čitave sezone pomno pratio Nikolu Topića, čak i imao prilike...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.