Secnuo se po vratu na suđenju Valjevskoj grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Secnuo" se po vratu na suđenju "Valjevskoj grupi"

Optuženi Zoran Jeličić naneo je sebi lake povrede na vratu u toku suđenja u Specijalnom sudu metalnim predmetom od jednog centimetra koji nije detektovan na KD vratima, zbog svoje minimalne veličine, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Portparol suda Tatajana Tešić precizirala je za Tanjug da je Jeličić sebi naneo površinsku ranu, dok ga je pravosudna straža sprečila u daljem samopovređivanju.

Odmah je reagovala i hitna pomoć koja se nalazi u zgradi suda, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mu je ukazana prva nega.

On je bio odvezen u Urgentni centar, ali je odmah pušten kući.

Do ovog incidenta došlo je jutros u toku suđenja u slučaju poznatom kao "valjevska grupa" pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Optuženi Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

"Valjevska grupa" pohašena je 2009. godine u velikoj akciji policije zbog niza krivičnih dela, a prvostepeno suđenje je i dalje u toku.

Pripadnici ove grupe se terete za teška ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljeno držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda i iznude novca.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.