MUSEMIĆ U SRCU: Navijači Zvezde nisu zaboravili bivšeg asa

Izvor: Kurir, 27.Maj.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSEMIĆ U SRCU: Navijači Zvezde nisu zaboravili bivšeg asa

Navijači Crvene zvezded poslali poklone bivšem centarforu, koji se oporavlja od srčanih problema

Navijači Crvene zvezde koji se okupljaju na adresi www.crvenazvezdabeograd.tv/forum u teškim trenucima nisu zaboravili svog nekadašnjeg golgetera i idola Husrefa Musemića, kojem je nedavno zbog srčanih problema ugrađen bajpas. Poslali su mu poklone i pismo podrške:

"Dragi naš Husrefe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bele boje.

Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe'.

Bio si i ostao gospodin čovek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lepo i sa poštovanjem, nikada nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.

Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dane provedene u Beogradu i Zvezdi i dati ti snage da pobediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo. Pobedi zbog sebe, na radost svih nas!

Vole te tvoji Zvezdaši sa navijačkog foruma 'Crvenazvezdabeograd'"

Musemiću je poklon uručen posredstvom fudbalskog kluba Sarajevo, čiji je trener i iz koga je svojevremeno prešao u Zvezdu.

"Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio deo toga, a ovom vašom podrškom podsetili ste me da ću uvek biti jedan od VAS.

Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!", odgovorio je pedesetjednogodišnji Musemić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Navijači Zvezde nisu zaboravili bivšeg asa

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2013

Navijači Crvene zvezde koji se okupljaju na adresi www.crvenazvezdabeograd.tv/forum u teškim trenucima nisu zaboravili svog nekadašnjeg golgetera i idola Husrefa Musemića, kojem je nedavno zbog srčanih problema ugrađen bajpas. Poslali su mu poklone i pismo podrške:.."Dragi naš Husrefe, ovaj mali...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.