DOGAĐAJ ZA CELU PORODICU: Treći Naučni piknik

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Maj.2024, 19:00

DOGAĐAJ ZA CELU PORODICU: Treći Naučni piknik

Treći Naučni piknik, naučni događaj za sve uzraste, održaće se 17. i 18. maja pod sloganom “Misli zeleno” u Arboretumu Šumarskog fakulteta na Banovom brdu, u ulici Kneza Višeslava 1.

 
Svi su dobrodošli, a na gostima je samo da ponesu dobro raspoloženje i opremu za piknik, a sve ostalo smo mi obezbedili – sjajan celodnevni program u kome učestvuje čak 17 fakulteta i drugih organizacija. Piknik će tokom oba dana biti otvoren od 11 do 19 časova. Partner manifestacije je Yettel fondacija.
 
Zainteresovani za Naučni piknik će imati priliku da upoznaju jedinstveni prostor Arboretuma Šumarskog fakulteta koji predstavlja pravu zelenu oazu i još uvek nedovoljno poznatu atrakciju u srcu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.