Velike promene u niškoj toplani Krivi vir: Početak zamene dimnjaka

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Maj.2024, 19:10

Velike promene u niškoj toplani "Krivi vir": Početak zamene dimnjaka

Uveliko traje rekonstrukcija i promene promene u najvećoj niškoj toplani "Krivi vir", kako je najavljeno danas. Rekonstrukcija opreme je u punom jeku, a ključni korak u ovom procesu je početak zamene jednog od dva dimnjaka.
Direktor JKP "Gradska toplana", Predrag Milačić, istakao je da su radovi trenutno usmereni na proširenje otvora na krovu kako bi novi dimnjaci mogli bezbedno da se instaliraju. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, zamena prvog dimnjaka biće završena danas.
Očekuje se da će projekat rekonstrukcije toplane Krivi vir biti završen do kraja godine. Ova rekonstrukcija će doneti značajne koristi u efikasnijem korišćenju energenata i smanjenju emisije štetnih gasova tokom zimskog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.