KOVČEG PERIŠA IZLOŽEN U KAPELI U SPLITU: Hrvatska se oprašta od Mateja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 10:50

KOVČEG PERIŠA IZLOŽEN U KAPELI U SPLITU: Hrvatska se oprašta od Mateja (VIDEO)

Porodica tragično nastradalog Mateja Periša stigla je na pogreb i upravo prima saučešće.

Veliki broj ljudi se okupio ispred kapele da isprati Mateja na večni počinak.

Splićanin Matej Periš, čije telo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen danas na groblju Lovrinac u rodnom Splitu.

Podsećamo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio. Telo nestalog Splićanina, pronađeno je u Dunavu na Adi Huji 18. maja.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras od 18 sati oproštaj od Mateja Periša u Splitu i Beogradu

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2022

Mladi Splićanin Matej Periš biće sahranjen danas na groblju u Lovrincu u rodnom Splitu, a posle pogreba je misa na Neslavnocu u Crkvi Svetog Marka.. Podsetimo, mladić je nestao u Beogradu 31. decembra, a posle pet meseci potrage njegovo telo isplivalo je iz Dunava prošle srede. Obdukcija je pokazala...

Nastavak na Luftika.rs...

BELI VENCI NA VEČNOJ KUĆI MATEJA PERIŠA: Potresne fotografije sa groblja - prijatelji i porodica uputili poslednji pozdrav (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022

Matej Periš sahranjen je na groblju Lovrinac u njegovom rodnom Splitu..Porodica i prijatelji ispratili su na večni počinak mladog Splićanina Mateja Periša...Na večnoj kući tragično preminulog Splićanina je naslonjeno cveće i venci u beloj boji...Podsećamo, Periš je nestao u noći između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sahranjen Matej Periš, ispraćen uz pjesmu "Moj lipi anđele"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2022

SPLIT - Veliki broj Splićana okupio se danas ispred kapele na tamošnjem groblju i na vječni počinak ispratio Mateja Periša, 27-godišnjeg mladića iz Splita, koji je noć uoči dočeka Nove godine bez traga nestao u Beogradu i nastradao u Savi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

BEOGRAĐANKE SE OPROSTILE OD TRAGIČNO NASTRADALOG SPLIĆANINA: Bacali balone niz vodu koja je odnela Matejev život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022

Matej Periš sahranjen je danas na groblju Lovrinac u Splitu..Splićanin Matej Periš, čije je telo pronađeno na Adi Huji u Beogradu, sahranjen je danas na groblju Lovrinac u Splitu, dok su se u Beogradu okupili građani da pošalju poslednji pozdrav nastradalom mladiću...Nekoliko njih našlo se na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.