Potpuna ludnica: Čak tri kazne za Mutu, i delegat meča kažnjen! Nisu se proslavili ni Zvezda ni Partizan

Izvor: Telegraf.rs, 04.Maj.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuna ludnica: Čak tri kazne za Mutu, i delegat meča kažnjen! Nisu se proslavili ni Zvezda ni Partizan

Foto: Marko Todorović

Iz Superlige Srbije stiže nova isporuka kazni za utakmice četvrtog kola od strane rukovodstva.

Najgore je prošao trener Dinamika na utakmici sa FMP-om, Miroslav Nikolić, koji kažnjen sa 12.000 dinara zbog prve tehničke greške, potom 24.000 dinara zbog druge dosuđene, i na kraju sa 72.000 "zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudije M. Jurasa posle isključenja sa utakmice".

Na ovoj utakmici je čak i delegat "popio" kaznu - Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Štetin neće raditi svoj posao na jednoj utakmici zbog toga što nije uzeo izjavu od trenera KK Dinamik protiv koga je sudija podneo prijavu zbog vređanja.

Takođe, Dinamik se kao klub kažnjava 12.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške klupi, i na kraju sa 72.000 dinara zbog toga što je predsednik kluba vređao službena lica na utakmici, ističu iz lige.

Kada je Partizan u pitanju, trener Aleksandar Džikić i igrač Stefan Birčević moraće da plate po 12.000 dinara zbog tehničkih grešaka na meču sa Spartakom.

Neopaženo nije prošla ni Crvena zvezda, koja je savladala Megu, a klub je kažnjen sa 36.000 dinara zbog nekulturnog ponašanja gledalaca.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Dragan Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.