Novčane kazne za Dinamik, Partizan i Zvezdu

Izvor: RTS, 04.Maj.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane kazne za Dinamik, Partizan i Zvezdu

Košarkaška liga Srbije kaznila Partizan, Crvenu zvezdu i Dinamik zbog brojnih prekršaja u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Košarkaški klub Dinamik kažnjen je danas sa 192.000 dinara zbog incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na utakmici četvrtog kola Superlige Srbije protiv FMP-a, saopštila je Košarkaška liga Srbije.
Dinamik je sa 12.000 dinara kažnjen zbog dosuđene tehničke grešake klupi na meču protiv FMP-a, dok je trener tog kluba Miroslav Nikolić zbog istog prekršaja kažnjen sa 36.000 dinara.
Nikolić je zbog nesportskog ponašanja i vređanja sudije Marka Jurasa posle isključenja sa utakmice kažnjen sa 72.000 dinara. Ista novčana kazna izrečena je i predsedniku Dinamika zbog vređanja službenih lica na utakmici.
Trener košarkaša Partizana i igrač crno-belih, Aleksandar Džikić i Stefan Birčević kažnjeni su sa po 12.000 zbog dosuđene tehničke greške na utakmici protiv Spartaka.
Kažnjena je i Crvena zvezda i to sa 36.000 dinara zbog "nekulturnog ponašanja gledalaca" na meču protiv Mega Leksa.
Kako se dodaje u saopštenju KLS, delegat Dragat Štetin suspendovan je na jednu utakmicu zbog toga što nije uzeo izjavu od trenera Dinamika protiv koga je sudija podneo prijavu zbog vređanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novčane kazne za Dinamik, Partizan i Zvezdu, ali najgore je prošao - Muta Nikolić!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017

Košarkaški klub Dinamik kažnjen je danas sa 192.000 dinara zbog incidenata na utakmici četvrtog kola Super lige Srbije protiv FMP-a, saopštila je Košarkaška liga Srbije...Dinamik je sa 12.000 dinara kažnjen zbog dosuđene tehničke grešake klupi na meču protiv FMP-a, dok je trener tog kluba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.