U toku vežba Združena vatra 2024

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 20:35

U toku vežba "Združena vatra 2024

U centru Vojske Srbije za obuku putem simulacija ove nedelje vežbu izvode polaznici Generalštabnog i Komandno-štabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane "Vojvoda Radomir Putnik".
Za potrebe vežbe, pod nazivom "Združena vatra 2024, formirane su komande operativne grupe i potčinjenih jedinica, u okviru kojih se polaznici ovih karijernih usavršavanja, raspoređeni na različite komandne i štabne funkcije, obučavaju za planiranje i izvođenje operacija, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Pripadnici Centra za obuku putem simulacija su obezbedili uslove za izvođenje vežbe i učestvovali u pripremi i realizaciji scenarija koji oficirima pruža mogućnost za razvoj kritičkog mišljenja i sticanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.