JSL: Nišlije neporažene ovog proleća, posle Zvezde i Partizana, odoleli i Vojvodini!

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Nišlije neporažene ovog proleća, posle Zvezde i Partizana, odoleli i Vojvodini!

Svaka čast za buđenje "Reala sa Nišave"! Radnički iz Niša neporažen je ovog proleća

i nakon megdana sa Vojvodinom na "Čairu" - 1:1, u meču 20. kola Superlige Srbije. Na startu drugog dela sezone Nišlije su remizirale sa tri najveća kluba u državi: bez golova sa Crvenom zvezdom (0:0), odmah zatim i sa Partizanom (0:0), a sada i sa Novosađanima, za nadu da je opstanak u eliti moguć!

Domaćin je poveo u šestom minutu golom Saše Marjanovića, a izjednačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << "lalama", koje prvi put ove sezone sa klupe predvodio Zlatomir Zagorčić, doneo je kapiten Novosađana Mijat Gaćinović. Radnički tako nije uspeo da savlada Vojvodinu još od 2000. godine, kada je na "Čairu" bilo 2:1.

Pre ovog duela, Vojvodina je na poslednja dva meča poražena, uz čak sedam primljenih golova, pa je tako izgubila korak za šampionsku titulu sa "večitim rivalima".

Sa druge strane Nišlije su serijom dobrih rezultata znatno uvećali svoje šanse za opstanak u ligi, a nakon osvojenog boda protiv favorizovanog rivala, učenici Milana Rastavca nalaze se na 14. mestu i najavljuju izalazak iz opasne zone.

Nišlije su u pet prolećnih kola zabeležili četiri remija, tri rezultatom 0:0 i postigli dva gola, jedan u pobedi (1:0) nad Jagodinom i jedan u subotnjem remiju sa "starom damom" (1:1).

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.