Ibanjez ne odustaje, sad Nišlijama sprema petardu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez ne odustaje, sad Nišlijama sprema ''petardu''!

Argentinski levi bek pokazao je da će biti pravo pojačanje za Crvenu zvezdu, ali iako su njegovi ''slobodnjaci'' bila najveća opasnost za gol rivala protiv Milanovčana, Zvezda sinoć nije uspela da pobedi.

Kao što već znate, bilo je 0-0, Zvezda već zaostaje dva boda za vodećim ekipama na tabeli (Partizan, Borac, Javor), a Ibanjezova prognoza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o novoj goleadi crveno-belih se nije ostvarila.

On je na tu temu govorio i posle utakmice, a ''Novosti'' danas prenose njegov stav da će i u svaki naredni meč ulaziti sa željom da Zvezda dobije (bar) sa 5-0.

''Tako treba da razmišlja svaki fudbaler Crvene zvezde.  Svako ko nosi dres našeg kluba mora da uđe u meč sa razmišljanjem i željom da pobedi 5:0. Ako možemo 10, još bolje!

Sinoć nismo pobedili i to se događa, ali već na sledećoj utakmici protiv Radničkog ću opet ući sa željom i verom da moramo da pobedimo 5:0! Zvezda je veliki klub i tako moraju da misle svi igrači'',
jasan je Ibanjez, koji će i ovom izjavom sigurno još više prirasti za srce Zvezdinim navijačima.

Naravno, priznaje da mu podrška Zvezdinih ''Delija'' sa tribina mnogo znači.

''Svaka im čast, bez njih bi bilo mnogo teže igrati i zato im dugujemo da na svakom meču damo 100 odsto'', zaključio je Ibanjez.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.