Vaterpolisti Vojvodine u subotu dočekuju splitski POŠK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Vojvodine u subotu dočekuju splitski POŠK

Nastavlja se i regionalna A2 vaterpolo Triglav liga. Vojvodina u devetom tom kolu, u subotu na Slanoj Bari, dočekuje splitski POŠK. Vaterpolisti Vojvodine nakon osam odigranih mečeva imaju 15 bodova, a naredni rival im je direktni konkurent za četvrto mesto.

Ekipa POŠK-a ima isti broj bodova kao Novosađani, ali je trenutno bolje plasirana zbog bolje gol razlike u odnosu na srpskog predstavnika. Novosadski tim želi da protiv Splićana prekine niz od dva uzastopna poraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali prednost gostiju biće iskustvo.

“Na nama je da probamo da nametnemo neki naš stil, jaku odbranu i da držimo ritam utakmice od prvog do zadnjeg minuta na istom nivou. Ne smemo da ulazimo u problem sa ličnim greškama i nekim glupostima koje smo pravili u prethodnim utakmicama”, rekao je Darko Bilić, trener Vojvodine.

Utakmica devetog kola A2 Triglav lige između Vojvodine i splitskog POŠK-a igra se u subotu od 18 časova u sportskom centru “Slana bara”.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.