Srbija poražena od Mađarske: Sa Nemačkom za bronzu

Izvor: BKTV News, 15.Sep.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija poražena od Mađarske: Sa Nemačkom za bronzu

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila u polufinalnom duelu protiv selekcije Mađarske. Sutra se igra meč za treće mesto.

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas u polufinalu Svetskog kupa u Berlinu od selekcije Mađarske 12:11 (1:3, 5:3, 3:3, 3:2).

Mađari su do pobede stigli zahvaljujući boljem finišu kada su pri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rezultatu 10:10 postigli dva gola.

Vaterpolisti Srbije igraće sutra za bronzanu medalju na Svetskom kupu u Berlinu protiv Nemačke, nakon što je domaćin u drugom polufinalu izgubio od Australije 11:10 posle peteraca.

"Nismo igrali dobro u odbrani, primili smo veliki broj golova sa igračem manje. Ostaje nam šansa protiv Nemačke koja je mnogo uložila u organizaciju turnira i plasman na Svetsko prvenstvo. Moramo da se presaberemo i da odigramo u svom ritmu", izjavio je selektor Srbije Dejan Savić.

Meč za treće mesto igra se od 13 sati.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.