Savić grmeo na vaterpoliste: Koji vam je k****, svi ste mlohavi VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2022, 20:06

Savić "grmeo" na vaterpoliste: Koji vam je k****, svi ste mlohavi VIDEO

Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, održao je lekciju vaterpolistima na tajm-autu, na utakmici protiv SAD u prvom kolu Svetskog prvenstva.

Srbija je loše ušla u utakmicu protiv Amerikanaca, vaterpolisti nisu bili sto odsto koncetrisani i Saviću se to nije svidelo.

Pri rezultatu 7:6 za Sjedinjene Američke Države, Savić je pozvao tajm-aut i zatim je održao lekciju igračima.

"Koji vam je k****, svi ste mlohavi. Nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da plivamo, golovi iz igre. Hej, koji vam je k****?! Svi ste mlohavi, znate koji su vam to pokreti?", "grmeo" je Savić i rukama gestikulirao.

"Dajte, bre, sada kada uđete, hoću sve da vidim - četiri metara sprint. Svi koji su u igru. Je l jasno?! Hajmo!", dodao je Savić.

Utakmicu između dve reprezentacije pratite – OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Savić "izribao" vaterpoliste: Tromi i mlohavi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2022

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić nije bio zadovoljan poslije pobjede njegovih izabranika u prvom meču na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.