BOMBA U SRPSKOM VATERPOLU: Rađen se vratio u Zvezdu, a njegove reči ODUŠEVIĆE svakog deliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 20:43

BOMBA U SRPSKOM VATERPOLU: Rađen se vratio u Zvezdu, a njegove reči ODUŠEVIĆE svakog "deliju"

"Želim karijeru da završim na veliki način."

Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen je novi/stari igrač Crvena zvezde. Iskusni igrač je sa crveno-belima potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

- Vratio sam se u Zvezdu, sve smo se dogovorili. Ostalo je još samo da se sredi papirologija, to će da bude gotovo u naredna dva dana. Letos sam potpisao za AEK, ali je Grčka zatvorena zbog koronavirusa. Nije bilo poznato kada bi prvenstvo moglo da počne. Tačnije, ne zna se da li će uopšte i da se igra. Stigla je dobra ponuda Crvene zvezde i nisam mogao da je odbijem. Potpisao sam ugovor na sezonu i po . rekao je Rađen u razgovoru za "MaxBet sport".

Prekaljeni bek kaže da mu se ostvarila želja da se vrati u klub za koji navija.

- Želim karijeru da završim na veliki način. U klubu za koji navijam, u Crvenoj zvezdi. Da li će to da bude za sezonu i po? Ne znam, videćemo. Tu sam da pomognem Zvezdi u borbi za titulu i da se vratimo u vrh evropskog vaterpola - istakao je Rađen.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.