SRECNI-ZBOG-NEREDA-Albanski-fudbaleri-uz-osmehe-odleteli-iz-Srbije

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRECNI-ZBOG-NEREDA-Albanski-fudbaleri-uz-osmehe-odleteli-iz-Srbije

Utakmica prekinuta - misija ispunjena!

Fudbaleri albanske reprezentacije su posle prekida utakmice Srbija - Albanija u veselom raspoloženju otišli na aerodrom "Nikola Tesla", gde su pre čekiranja pušili cigarete i fotografisali se, uz glasan smeh.

Iako je let albanske reprezentacije bio zakazan za 1.10 sati, zbog incidenata na terenu on je pomeren, tako da su igrači čekali na stadionu u Humskoj pre nego što su direktno otišli na aerodrom "Nikola Tesla", da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bi konačno oko 1.30 sati odleteli za Tiranu.

Fudbaleri Albanije su stigli na aerodrom u pratnji brojnih policijskih snaga, među kojima su bili i pripadnici specijalnih jedinica.


Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Hiljade Albanaca dočekalo svoje fudbalere na aerodromu u Tirani! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014

Igrače Albanije u Tirani dočekalo hiljade i hiljade ljudi, a tokom leta iz Beograda nisu odavali utisak nezadovoljstva..Fudbaleri Albanije napustili su Beograd kao da su ostvarili pobedu. A možda po njihovim standardima i jesu. Oni su u veselom raspoloženju otišli na aerodrom ”Nikola Tesla”,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.