Albanski fudbaleri uz osmehe odleteli iz Srbije, dočekalo ih hiljade obožavalaca!

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski fudbaleri uz osmehe odleteli iz Srbije, dočekalo ih hiljade obožavalaca!

Fudbaleri albanske reprezentacije su posle prekida utakmice Srbija - Albanija u veselom raspoloženju otišli na aerodrom "Nikola Tesla", gde su pre čekiranja pušili cigarete i fotografisali se, uz glasan smeh.

Iako je let albanske reprezentacije bio zakazan za 1.10 sati, zbog incidenata na terenu on je pomeren, tako da su igrači čekali na stadionu u Humskoj pre nego što su direktno otišli na aerodrom "Nikola Tesla", da bi konačno oko 1.30 sati odleteli za Tiranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
(Taken a few minutes ago):The Albanian NT on the plane about to arrive in Tirana. pic.twitter.com/SY6ZEKeZSM

— Albanian Soccer (@Albanian_Soccer) October 15, 2014

Pročitajte još:

Posle opšteg haosa i tuče utakmica sa Albanijom definitivno prekinuta!

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

SRECNI-ZBOG-NEREDA-Albanski-fudbaleri-uz-osmehe-odleteli-iz-Srbije

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014

Utakmica prekinuta - misija ispunjena!..Fudbaleri albanske reprezentacije su posle prekida utakmice Srbija - Albanija u veselom raspoloženju otišli na aerodrom "Nikola Tesla", gde su pre čekiranja pušili cigarete i fotografisali se, uz glasan smeh...Iako je let albanske reprezentacije bio zakazan...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.