Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAIRAT SE NE ŠALI: Pred duel za Zvezdom Kazahstanci dovode bivšeg igrača Bajerna i Zenita

Srpski vicešampion na sve načine pokušava da pojača tim pred duele sa kazahstanskim predstavnikom Kairatom u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ni Zvezdin rival ne spava.

Kako prenose ruski mediji za Kairat bi u narednim danima trebalo da potpiše nekadašnji reprezentativac Ukrajine Anatolij Timoščuk, kojem je već 36 godina, ali koji bi mogao da bude veliko pojačanje za Kairat ukoliko do dogovora dođe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Timoščuk je tokom karijere pored Zenita u kojem je proveo prethodne dve sezone igrao još i za minhenski Bajern u koji je došao iz kluba iz Sankt Peterburga, a u otadžbini je pored Šahtjora igrao još i za Volin.

Na svom kontu osvojenih trofeja Timoščuk ima titulu prvaka Evrope sa Bajernom i Kup UEFA sa Šahtjorom, sa kojim je te iste 2008. godine osvojio i Superkup Evrope.
Što se tiče Crvene zvezde došlo je do prekreta kada je u pitanju pojačanje na poziciji levog beka pa Ibanjez više nije toliko sigurna opcija, a dobra vest je da su crveno-beli uspeli da uvere jednog od najboljih mladih igrača sveta da je za njega dres srpskog vicešampiona najbolje rešenje.
The post KAIRAT SE NE ŠALI: Pred duel za Zvezdom Kazahstanci dovode bivšeg igrača Bajerna i Zenita appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.