Tako blizu: Ivana Jorović zaustavljena u juniorskom finalu na Australijan openu

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako blizu: Ivana Jorović zaustavljena u juniorskom finalu na Australijan openu

Ivana Jorović nije uspela da u Melburnu osvoji titulu u juniorskom ženskom dublu na Australijan openu, jer je zajedno sa Britankom Kejti Bulter doživela poraz u finalu.

Ova 16-godišnja Čačanka je zajedno sa svojom partnerkom u dublu igrala za titulu protiv prvih nosilaca, Anheline Kalinjine i Jelizavete Kuličkove, a Ukrajinka i Ruskinja su u finalu trijumfovale sa 6:4, 6:2 posle 57 minuta borbe, dva brejka u prvom setu, a serije od 4:0 u završnici drugog.

Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jorović je 643. na rang listi Ženske teniske asocijacije, na kojoj se probila prošle godine, osvajajući trofeje na ITF turnirima u Šarm-El-Šeiku i Nišu.

Na ovogodišnjem Australijan openu stigla je do četvrtfinala u pojedinačnoj konkurenciji budućih zvezda ženskog tenisa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tako blizu: Ivana Jorović zaustavljena u juniorskom finalu na Australijan openu

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Ivana Jorović nije uspela da u Melburnu osvoji titulu u juniorskom ženskom dublu na Australijan openu, jer je zajedno sa Britankom Kejti Bulter doživela poraz u finalu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.