RG: Ivana na korak do titule!

Izvor: B92, 06.Jun.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Ivana na korak do titule!

Mlada srpska teniserka Ivana Jorović plasirala se u finale Rolan Garosa za juniorke.

Jorovićeva, koja je postavljena za prvu nositeljku, savladala je desetu nositeljku Fransoa Abandu iz Kanade se ubedljivih 6:4, 6:0 za 73 minuta igre.

Ivana ima 17 godina, u dosadašnjem toku turnira nije izgubila ni set, a za trofej u Parizu boriće se sa osmom nositeljkom Darjom Kasatkinom iz Rusije, koja je savladala Čehinju Vondrusovu sa 6:2, 4:6, 6:4.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Jorović u finalu Rolan Garosa

Izvor: JavneVesti.com, 07.Jun.2014, 01:21

Srpska juniorka do finala nije izgubila nijedan set. .  .  . Mlada nada srpskog tenisa Ivana Jorović nastavila je sa odličnim partijama u Parizu, gde se plasirala u finale juniorskog Rolan Garosa.. Jorovićeva je u polufinalu za svega 73 minuta porazila Kanađanku Fransoa Abandu sa 6:4, 6:0....

Nastavak na JavneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.