OVO BOLI... Crnogorska teniserka prepuna tuge nakon horor partije u Australiji! Skupila je snage za par reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 20:46

"OVO BOLI..." Crnogorska teniserka prepuna tuge nakon horor partije u Australiji! Skupila je snage za par reči

Sigurno najteži poraz karijere.

Crnogorska teniserka Danka Kovinić se loše provela na meču protiv najbolje teniserske sveta Ešli Barti. Njena protivnica je meč okončala posle svega 44 minuta igre i nije joj dopustila nijedan gem.

Posebno je neverovatno to što je prvi set završen za svega 19 minuta, što se ne pamti u modernom tenisu. Barti je odigrala gotovo bez greške, a krajnji rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam po sebi sve govori.

A post shared by Danka Kovinić (@dankakovinic)

Junajted je sve dalje od titule u Premijer ligi, pa je FA kup dobra prilika za trofej. Večeras (20.30) u osmini finala ovog takmičenja na Old Traford stiže Vest Hem, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na planeti - 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Vest Hem.

Danka je u prvom setu osvojila svega četiri poena, a Barti je uzela šest od osam brejk lopti, koliko je imala na ovom meču.

- Čestitam Ešli na briljantnoj partiji. Ovo boli. Ništa drugo ne mogu da kažem, sutra je novi dan – rekla je Kovinić na Instagramu.

Crnogorka će ipak ostati u Melburnu i nastupiće u dublu sa Paulom Badosom. Protivnice u prvoj rundi će im biti Misaki Doi i Nao Hibino.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.