Nole još jednom fotografijom oduševio Hrvate (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole još jednom fotografijom oduševio Hrvate (foto)

Doživeli su je kao veliku promociju njihove zemlje.

Znate već da je posle osvajanja Vimbldona, najbolji teniser sveta Novak Đoković boravio na Korčuli,. u Hrvatskoj na odmoru.

U više navrata je na društvenim mrežama isticao da se tamo veoma lepo provodi, da je sjajno dočekan.

Odmor je završen, Đoković već trenira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Marbelji i priprema se za turnir u Sinsinatiju, ali utiske iz Hrvatske i dalje deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

U prilogu je njegova najnovija objava, a zagrebački ''Večernji list'' u svom tekstu tim povodom naglašava da je ''fotografija za sat vremena od objave skupila preko 75 hiljada lajkova, pa je tako Đoković još jedanput napravio prekrasnu promociju Hrvatskoj u jeku turističke sezone''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.