Marija Šarapova zbog nove povrede odustala u povratničkom meču

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šarapova zbog nove povrede odustala u povratničkom meču

Ruska teniserka Marija Šarapova vratila se danas na teren posle tri meseca pauze, ali je morala da odustane tokom trećeg seta njenog meča na turniru Vuhanu zbog povrede ruke.

Ona je treća nositeljka u Vuhanu. Posle prvog gema trećeg seta pozvala je trenera da joj pogleda podlakticu, a onda je nastavila meč, ali je posle još dva gema rekla sudiji da ne može da nastavi.

Šarapova je u trenutku predaje vodila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv Barbore Strikove 7:6, 6:7, 2:1. Jedna od najboljih igračica današnjice propustila je kompletnu sezonu na tvrdoj podlozi zbog povrede noge

"Imala sam nekoliko težih povreda, pa tako znam da je ovo daleko od nečeg ozbiljnog, ali jeste nešto sa čime treba da se pozabavim", rekla je Marija Šarapova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šarapova odustala zbog nove povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2015

Ruska teniserka Marija Šarapova vratila se danas na teren posle tri meseca pauze, ali je morala da odustane tokom trećeg seta njenog meča na turniru u Vuhanu zbog povrede ruke...Ona je treća nositeljka u Vuhanu. Posle prvog gema trećeg seta pozvala je trenera da joj pogleda podlakticu, a onda je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.