Izvor: Blic, 13.Maj.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUSKUZ Lepa Brena otkrila koliko zvanica očekuju na Aleksandrinoj i Filipovoj svadbi, cifra će vas ZAPREPASTITI

Filip Živojinović, sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića i posinak folk zvezde Lepe Brene i pevačica Aleksandra Prijović izgovoriće sudbonosno "da" 21. juna na spektakularnom venčanju u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Koncert i svadba u isto vreme! Brena otkrila koliko će zvanica biti na Filipovoj i Aleksandrinojsvadbi i to je stvarno MNOGO!

Izvor: Prva.rs, 14.Maj.2018, 12:58

Svadba godine biće 21. juna! Od kada su Filip Živoinović i Aleksandra Prijović obelodanili da će da prave veliku svadbu mediji ne prestaju da pišu o svim detaljima ovog veselja koje je sve bliže.. Ipak, broj gostiju otkrila je Brena i to u emsiji "Zvezde Granda specijal" koja se emituje nedeljom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.