(FOTO) UKLETI SELFI ČEHA: Svi teniseri iza Berdiha poraženi u prvom kolu

Izvor: Kurir, 11.Nov.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UKLETI SELFI ČEHA: Svi teniseri iza Berdiha poraženi u prvom kolu

LONDON - Na društvenim mrežama pojavila se slika takozvanog ukletog selfija najboljeg češkog tenisera Tomaša Berdiha uoči starta završnog turnira sezone u Londonu.

Teniseri su se slikali uoči početka turnira u Londonu, a Berdih je odradio selfi. Ono što je zanimljivo je da su svi teniseri koji su na selfiju, a nalaze se iza Berdiha, su poraženi u prvom kolu, kao i češki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teniser.

Berdih je izgubio od Stanislasa Vavrinke, Marin Čilić od Novaka Đokovića, Endi Marej od Keija Nišikorija, a Miloš Raonić od Rodžera Federera.

Ostaje se da se vidi kako će red poraženih da prođe u drugom kolu. Federer igra protiv Nišikorija, Marej protiv Raonića, Berdih protiv Čilića, a Đoković sa Vavrinkom.

Championfie @rogerfederer @keinishikori @DjokerNole @cilic_marin @andy_murray @stanwawrinka @milosraonic pic.twitter.com/Iqjfa3U55L

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.