Englezi naseli na šalu o Novakovoj novčanici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi "naseli" na šalu o Novakovoj novčanici

LONDON -

Englezi su "naseli" na šalu srpskog "tviteraša" o tome da će lik tenisera Novaka Đokovića dospeti na novčanicu od 2.000 dinara, u čast pobede na Vimbldonu, a u međuvremenu se pojavila i grupa na ''Fejsbuku'' koja želi Novaka na novčanici.

Na internet stranici britanskog tabloida "San" objavljena je vest da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će Đokovićev lik dospeti na novčanicu od 2.000 dinara, u čast pobede na Vimbldonu, ali ta informacija, koju su Englezi uzeli za ozbiljno je, zapravo, šala čiji je autor jedan tviteraš iz Srbije, piše "Blic onlajn".

"Šampion Vimbldona Novak Đoković mogao bi da dobije novčanicu sa svojim likom", počinje tekst na sajtu lista "San", gde se navodi da "dizajneri kažu da zelena boja novčanice simbolizuje travu koju je Đoković pojeo" na centralnom terenu Vimbldona, posle pobede u finalu nad Nadalom.

U tekstu piše i da će guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić krajem nedjelje razmotriti predlog da Nole dobije svoju banknotu.

Vest se zasniva na šali srpskog tviteraša @neshasr, posle plasmana Novaka u finale Vimbldona i osvajanja prvog mesta na ATP listi, odnosno na foto-montaži Đokovićevog lika na "novčanici" od 2.000 dinara.

U međuvremenu, na ''Fejsbuku'' je pokrenuta grupa "50.000 ljudi koji žele novčanicu sa likom Novaka Đokovića", koja za sada ima više od 8.000 članova.
Pogledaj vesti o: Facebook,   London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.