Izvor: Cafe.ba, 05.Jul.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković na novčanici od 2.000 dinara

Zaluđenost Noletom čak je tolika da se na društvenoj mreži Facebook pojavila inicijativa koja se zalaže da Narodna banka Srbije izda novčanicu od 2.000 dinara s likom Đokovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleska štampa najavljuje novčanicu od 2000 dinara sa Novakovim likom, NBS ne demantuje

Izvor: Njuz.net, 05.Jul.2011

Đoković kao moneta.. BEOGRAD, LONDON, 5. jul 2011, (Njuz) - Kako prenosi engleski dnevni list 'The Sun' Narodna Banka Srbije ozbiljno razmatra izdavanje novčanice od 2000 dinara sa likom vimbldonskog šampiona Novaka Đokovića. Novčanica već ima svoj dizajn i primetna je aluzija na zelenu boju...

Nastavak na Njuz.net...

Englezi naseli na šalu tviteraša iz Srbije o "Noletovoj novčanici"

Izvor: Blic, 05.Jul.2011

Na internet stranici britanskog tabloida "San" objavljena je vest da će lik Novaka Đokovića dospeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobede na Vimbldonu. Informacija koju su Englezi uzeli za ozbiljno je, zapravo, šala čiji je autor jedan tviteraš is Srbije..."Šampion Vimbldona Novak Đoković...

Nastavak na Blic...

Englezi nasjeli na šalu od novčanici sa Novakovim likom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2011

BEOGRAD - Englezi su "nasjeli" na šalu srpskog "tviteraša" o tome da će lik tenisera Novaka Đokovića dospjeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobjede na Vimbldonu, a u međuvremenu se pojavila i grupa na ''Fejsbuku'' koja želi Novaka na novčanici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.