Novak Đoković osvanuo na novčanici

Izvor: Blic, 05.Jul.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković osvanuo na novčanici

Na internet stranici britanskog tabloida "The Sun" objavljena je vest da će lik Novaka Đokovića dospeti na novčanicu nakon pobede na Vimbldonu. Međutim, vest je postavio Tviteraš is Srbije.

Šampion Vimbldona Novak Đoković mogao bi da dobije novčanicu sa svojim likom, jedna je od prvih rečenica kojima počinje tekst >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sajtu "The Sun".

Poznati srpski Tviteraš @neshasr nakon plasmana Novaka u finale Vimbldona i osvajanja prvog mesta na ATP listi, napravio je foto-montažu Novaka Đokovića na novčanici od 2.000 dinara.

Još uvek nije poznato kako je vest dopela na naslovnicu "The Sun", ali je novčanica u boji vimbldonske trave koju je Nole nakon pobede i probao.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.